Paterna acorda amb el mercat ambulant obrir el 9 de juny, al 50% d'ocupació i a l'esplanada del coetòdrom

Dilluns, 01 Juny 2020 13:22 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 142 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna recupera el mercat ambulant dels dimarts el pròxim 9 de juny després de la suspensió de la seua celebració a causa de l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus.

 

Així ho han acordat hui l'Ajuntament juntament amb representants dels comerciants ambulants de Paterna després de la reunió que ha mantingut amb l'ells el regidor de Comerç, Fernando Carrión per a abordar el reinici de l'activitat del mercat ambulant amb majors garanties en estar ja en la Fase 2 de la desescalada i anar recuperant a poc a poc la normalitat.

 

Per a garantir la seguretat i les mesures de distanciament entre venedors i usuaris, el consistori ha decidit canviar la ubicació del mercat, que passarà de muntar-se en la Plaça del Poble i la Replaceta i carrers adjacents a fer-ho al voltant de la Torre i les coves on s'instal·la el tradicional coetòdrom.

 

Tant el consistori com els comerciants han acordat també que el mercat ambulant es munte al 50% de la seua ocupació sobre una extensió de 702 m², per la qual cosa hi haurà fins a 37 parades separades entre si per una distància de 2 metres i mig i un aforament màxim de 100 persones.

 

A més, per a complir amb les mesures establides en la Fase 2 de la desescalada per a aquesta classe de mercats, l'Ajuntament, entre altres coses, barrarà el recinte, desinfectarà la zona abans i després del mercat, habilitarà accessos únics d'entrada i eixida, garantirà la distància de seguretat entre parades, disposarà dispensadors d'hidrogel i controlarà l'aforament.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dilluns, 01 Juny 2020 13:25