Paterna posa en marxa el Bus a la Platja el pròxim 22 de juny amb totes les garanties sanitàries i de seguretat.

Dimecres, 03 Juny 2020 14:10 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 61 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna posarà en marxa dilluns que ve, 22 de juny, el Bus a la Platja, un servei de transport que durant els mesos d'estiu connectarà el municipi amb la platja de Port Saplaya.

 

El servei, que estarà totalment adaptat a la normativa vigent per la situació especial a causa de la COVID-19, tindrà un aforament limitat al 50% de les places assegudes, podrà haver-hi un màxim de dues persones per cada metre quadrat i serà obligatori l'ús de màscares.

 

Tal com ha recordat la Tenienta d'Alcalde de Mobilitat, Nuria Campos "un any més, hem avançat el servei perquè la ciutadania puga fer ús de l'autobús des de finals del mes de juny, tenint en compte que ja són molts els paterners i paterneres que han anat utilitzant el bus a la platja en els últims anys".

 

L'any passat, el servei va comptar amb més de 10.000 usuaris, sent la mitjana diària de 178 viatgers.

 

Amb la finalitat de prestar un servei adequat a les necessitats dels veïns i veïnes de Paterna i similar a anys anteriors malgrat la situació excepcional que estem vivint, el Bus a la Platja realitzarà unes 7 rutes diàries, amb una durada de 30 minuts per trajecte, de dilluns a diumenge ininterrompudament, i entre les 9.30 del matí (des de Paterna) i fins a les 19.15 (des de Port Saplaya).

 

La ruta comptarà amb onze parades dins del municipi amb l'objectiu de facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes dels diferents barris del nucli urbà.

 

En concret, la línia tindrà parades en la Mútua Asepeyo, Jutjats, Santa Rita, Barranquet, Nou Musical, 1r de Maig, J. Benavente, La Font, Ajuntament- Palau, Caserna i Campament.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 03 Juny 2020 14:13