PP Paterna: "Digitalitzar el xicotet comerç és clau per a la seua supervivència"

Dimarts, 09 Juny 2020 12:43 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 41 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
 zona comercial en la C/Mayor de Paterna zona comercial en la C/Mayor de Paterna

El Partit Popular de Paterna, en la línia de continuar proposant mesures que puguen servir per a pal·liar aquesta crisi del covid-19 i els efectes econòmics que la mateixa està provocant en les famílies, negocis i empreses de Paterna, a través de la taula de pressupostos que s'ha creat amb la participació de tots els grups polítics de l'Ajuntament, ha proposat, entre altres mesures, un Pla de Digitalització per al xicotet comerç i pimes.

 

Amb el confinament, ens hem adonat de la importància de poder veure i comprar per internet, i ho utilitzàvem, però no en la mateixa mesura que ho hem fet durant aquests dos mesos arrere. L'era de la digitalització avança al dos mil per mil i la societat cada vegada està més digitalitzada i informatitzada, com, a través del teletreball, alternativa al treball presencial, funcionar i comprar pràcticament online, etc...

 

Per això, pensem que el xicotet comerç i pimes de Paterna s'ha de sumar a la venda online, creant-los un pla de digitalització. Amb aquesta partida, el cost de la qual hem pressupostat en 75.000.-euros, l'Ajuntament, dins d'una plataforma comercial de Paterna, dotarà als comerciants i xicotets empresaris, de les eines digitals necessàries, perquè aquests puguen crear i tindre la seua pròpia pàgina web. A més, se'ls haurà de donar una formació adequada per a això, fàcil i intuïtiva, que els permeta modificar la seua pàgina com vulguen, podent pujar o llevar els seus productes. Evidentment, amb venda online, on puguen vendre, veure les compres i pagaments que els han realitzat i procedir llavors a servir o enviar el seu producte, contactant amb empresa del sector de la logística i distribució, algunes de les quals està situades en Polígons de Paterna. Fins i tot, crear una App de domini públic, de manera que fàcilment qualsevol veí/a puga buscar el producte o servei que necessita. Això, no li lleva l'encant al xicotet comerç, sinó que li dóna una xicoteta espenta.

 

Es tracta doncs de crear la infraestructura adequada per a la venda online del comerç i pimes de Paterna. Amb aquesta mesura es tracta de visibilitzar-los i fomentar-los, servint per a potenciar els mateixos i perquè tots els veïns, puguen veure tots els serveis i empreses existents a Paterna i aconseguir que els veïns del poble compren en ells donades les facilitats digitals i la proximitat.

 

 Informa Nou Horta. PP PaternaModificat el Dimarts, 09 Juny 2020 12:44