Paterna comença hui l'avaluació dels establiments i el lliurament del segell “Hostaleria Segura” contra la COVID-19

Dimecres, 10 Juny 2020 16:37 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 51 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha començat hui l'avaluació in situ d'aquells establiments de la ciutat que han sol·licitat el segell "Hostaleria Segura Paterna", distintiu que garantix el compliment d'uns protocols de seguretat i higiene que certifiquen que les seues instal·lacions estan lliures de coronavirus i són locals assegurances.

 

Per a la certificació d'aquests protocols i mesures, el consistori ha creat una comissió avaluadora integrada per personal tècnic municipal, Policia Local i membres de l'Associació "Paterna Gastronòmica" que es desplaça, local per local, per a supervisar els protocols i mesures de seguretat que tenen implantats en les seues instal·lacions.

 

Aquesta comissió comprova in situ, en el mateix local, l'adopció de les mesures establides pel consistori i altres agents intervinents, validant a través del lliurament d'aquest distintiu a aquells establiments de la localitat que complixen amb la normativa associada a la COVID-19 i altres mesures addicionals per a cada fase de la desescalada i la nova normalitat, garantint així que oferixen garanties de seguretat i nivells de confiança als seus clients.

 

Entre les més de 60 mesures establides, es troben les relatives a la neteja i desinfecció d'elements comuns, a l'ús de material de protecció, protocol de rentada de manteleria i roba de treball, l'adaptació de l'aforament, el protocol d'accés als proveïdors o el procés de seguretat alimentària associat a la normativa, entre altres.

 

Els establiments als quals ja s'ha entregat el segell l'hauran d'exposar en un lloc visible del seu local i, a més, seran incorporats al registre municipal creat amb els negocis que han obtingut la distinció, i que seran visitats periòdicament per a assegurar el manteniment de totes les mesures associades al distintiu.

 

Aquells locals que vulguen sol·licitar la concessió del segell, poden fer-lo de forma exclusivament telemàtica a través de sede.paterna.es, en l'apartat procediments especials COVID19.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 10 Juny 2020 16:39