Paterna promociona la reobertura dels enclavaments d'interés turístic amb associacions culturals de la ciutat

Divendres, 12 Juny 2020 16:05 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 49 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de les regidories de Turisme, Cultura i Foc i Museus i Biblioteques, ha iniciat una campanya per a promocionar la reobertura dels enclavaments de major atractiu turístic de la ciutat que ha comptat amb col·laboració de cinc grups de teatre del municipi per a l'enregistrament de clips de vídeo que animen a la població a tornar als museus i espais culturals en l'avanç de la desescalada.

 

Així ho ha anunciat hui la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, que ha explicat que "hem cregut que una de les millors maneres de promocionar el nostre patrimoni i espais culturals és a través d'associacions culturals que formen part de la història viva de la nostra ciutat".

 

D'aquesta manera, per a la campanya de promoció, s'han gravat imatges en el Casino de la Plaça de Poble, al voltant de la Torre i les coves, en el Calvari, en el Gran Teatre Antonio Ferrandis, en el Teatre Capri, en els Coves del Batà, i en el Museu de Ceràmica i La Cova Gran.

 

En la iniciativa, han participat les associacions Bojos del Pujol, Al drap Teatre, l'Escola Municipal de Teatre, el Grup Nosaltres i el Grup L'Escena, que han arribat a caracteritzar-se en enclavaments com els Coves del *Batà per a recrear als paterners i paterneres que habitaven aquests peculiars habitatges i l'estil de vida dels quals es reproduïx a l'interior del museu.

 

Tal com ha destacat Espinosa, "volem animar a la ciutadania, sempre amb el degut compliment de la normativa vigent per a evitar la propagació del coronavirus, a recuperar espais socials i culturals de Paterna en l'avanç de la desescalada".

 

Els clips promocionals aniran llançant-se per a informar la població dels espais oberts, horaris i, en el cas que siga necessari, protocols d'accés.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 12 Juny 2020 16:07