Compromís felicita pel funcionament durant la COVID-19 al servei d’Inclusió de l’Ajuntament de Paterna

Divendres, 12 Juny 2020 16:56 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 134 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Compromís per Paterna ha emés hui un comunicat en el qual felicita pel funcionament durant la COVID-19 als serveis d’Inclusió de l'Ajuntament, el motiu és perquè aquest servei municipal ha pogut tramitar vora dos mil expedients d'ajudes econòmiques en este temps de pandèmia. És per això que al comunicat el regidor de la formació valencianista, Carles Martí, ha destacat que, “atenint-nos al nombre sol·licituds tramitades es fa necessari, tal com hem sol·licitat a l’equip de govern, augmentar les partides econòmiques destinades a protegir als més necessitats, donat que pràcticament les tenim esgotades i caldrà fer un esforç per acabar l'any amb aquest ritme tan bo d'ajudes”.

 

Des de la coalició destaquem que tramitar eixe nombre de sol·licituds no és fàcil i requereix un gran esforç per part dels funcionaris municipals que han aconseguit tirar endavant vora 40 expedients d'ajudes diaris cadascun, “un treball dur i constant que esta donant els seus fruits, d’altra banda pensem que, amb este volum i la situació de crisi, creguem necessari que es complemente la plantilla aprofitant la subvenció de Conselleria, també demanem que es puguen augmentar els recursos per a les ajudes amb modificacions del pressupost”, indiquen.

 

“Amb eixos números podríem pensar que a Paterna, ningú s'està quedant enrere, i és el que des de Compromís per Paterna estem exigint des del primer dia de la pandèmia, que cap veí o veïna de Paterna es quede enrere. Volem que Paterna siga un espill de les polítiques del Botànic, on, tal com hui apareix a premsa, 10.000 persones més s’han beneficiat de la renda valenciana d’inclusió respecte a la xifra de mesos anteriors gràcies al treball desenvolupat per la Conselleria de Mónica Oltra”, argumenten fonts de la formació al comunicat.

 

“Ara toca continuar treballant per assolir la crisi que es veu a l'horitzó, cal augmentar els recursos destinats a traure del forat a qualsevol paterner que no tinga feina, que no tinga ingressos o que la seua situació econòmica s'haja vist agreujada amb la pandèmia. Cal augmentar les partides pressupostàries, cal augmentar el personal dedicat a atendre a estes persones i cal prioritzar en les polítiques municipals per encaminar-les a visibilitzar a tots estos paterners i paterneres”, conclou el regidor Carles Martí.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna