Paterna dóna fins a 6.000 euros per contractar paterners/es

Dijous, 25 Juny 2020 09:32 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 34 vegades

El Ple de l'Ajuntament de Paterna ha aprovat les bases i convocatòria del Xec Ocupació 2020, amb l'objectiu de fomentar la contractació de veïns i veïnes de Paterna en situació d'aturats.

 

En aquesta edició, la subvenció per a les empreses, persones jurídiques i/o autònoms serà de fins a 6.000€, i els beneficiaris hauran d'acreditar, entre altres qüestions, el manteniment de l'ocupació indefinida durant 6 mesos.

 

Les ajudes estan dirigides a totes aquelles empreses que hagen contractat de l'1 de gener a l'1 de novembre de 2020, i la quantia variarà en funció del tipus de contracte realitzat.

 

Tal com ha explicat el Tinent Alcalde de Protecció a les Persones Majors, Participació i Ocupació, Julio Fernández "l'objectiu d'aquestes ajudes és promoure l'ocupació en el municipi oferint a les empreses una subvenció per contractacions a veïns/as del municipi, amb un increment de l'ajuda si es tracta de contractes indefinits".

 

A més, Fernández ha destacat que "és important fomentar l'ocupació dels veïns i veïnes de Paterna, especialment després de la crisi sanitària per la Covid19, per la qual cosa hem tornat a realitzar un esforç pressupostari encaminat a aconseguir que a la nostra ciutat hi haja cada vegada més persones amb ocupació".

 

Les contractacions inicials de persones desocupades a jornada completa per un contracte de duració mínima de 3 mesos, se subvencionaran amb ajudes que aniran des dels 3.000 als 4.200 euros.

 

A més, si la contractació inicial ha sigut indefinida s'incrementarà la subvenció en 1.800 euros i en el cas d'haver convertit contractes temporals en indefinits, la quantia de l'ajuda serà de 1.800 euros.

 

Les bases recullen també una subvenció de 4.200€ per a persones en risc d'exclusió social, aturats de llarga duració, menors de 30 anys, majors de 55 anys i persones que hagen format part de programes municipals d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Paterna.

 

Les empreses interessades podran trobar les bases de la convocatòria en la pàgina web de l'Ajuntament i disposaran d'un mes podran presentar les sol·licituds, una vegada es publique la convocatòria en el B.O.P.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 25 Juny 2020 09:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.