Paterna Ciutat d'Empreses estrena web en anglés per a augmentar la seua projecció internacional

Dijous, 09 Juliol 2020 09:46 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 110 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'associació Paterna Ciutat d'Empreses, ha llançat la versió en anglés del seu web www.paternaciudaddeempresas.es amb la qual vol acostar a les empreses estrangeres tota la informació necessària per a assentar-se en el municipi, enclavament estratègic autonòmic i nacional.

 

Tal com ha explicat l'Alcalde de Paterna i president de l'associació, Juan Antonio Sagredo “cada vegada són més les empreses que trien Paterna per a desenvolupar la seua activitat i volem continuar impulsant l'arribada d'inversió i la instal·lació de noves companyies estrangeres, per la qual cosa posem a la seua disposició aquesta eina municipal que inclou tota la informació necessària per a assentar-se a la nostra ciutat”.

 

D'aquesta manera, les empreses podran trobar informació sobre naus o sòls disponibles en el terme municipal, tramitació de llicències i legislació, ajudes o subvencions econòmiques disponibles.

 

A més, també inclou informació detallada de les diferents àrees industrials o notícies actualitzades amb tots els esdeveniments empresarials que s'organitzen en el municipi, així com les mesures de promoció econòmica adoptades per l'associació.

 

Finalment, l'Alcalde ha destacat que “amb aquesta nova versió d'aquesta eina d'informació continuem sumant esforços en la projecció del potencial industrial del municipi a nivell internacional”. En aquest sentit, ha recordat que “Paterna és un dels principals enclavaments econòmics no sols a nivell autonòmic sinó nacional, comptant amb multinacionals en els nostres polígons com Mahle Electronics, Bayer o Amazon”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 09 Juliol 2020 09:47