Paterna prepara l'estudi d'un bulevard en la carretera Pla del Pou

Dilluns, 13 Juliol 2020 10:14 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 102 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea d'Urbanisme i en col·laboració amb l'Àrea de Mobilitat, està preparant l'estudi per a bulevaritzar la carretera Pla del Pou que uneix el nucli urbà de Paterna amb La Canyada.

 

Amb aquesta conversió, l'equip de govern socialista cerca millorar la connexió i vertebració de la ciutat transformant una de les carreteres més transitades del terme municipal en un bulevard urbà amb voreres a banda i banda, vies cicle-per als vianants, zones verdes i espais per a aparcament.

 

La Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez ha afirmat que “l'objectiu és convertir aquesta carretera en un passeig urbà amb rotondes de calmat de trànsit que permeten una circulació més tranquil·la i una mobilitat i convivència segura entre vehicles, bicicletes i vianants”.

 

En aquest sentit, Eva Pérez també ha assenyalat que el nou bulevard aconseguirà a més reduir la velocitat del trànsit rodat i limitarà el trànsit de vehicles pesats per aquest tram.

 

La Tinenta Alcalde ha indicat que “amb aquest nou eix urbà fem un pas més per a millorar la connexió i integració de tots els barris de Paterna i convertir-la en una ciutat sostenible i amigable, dissenyada i pensada per a les persones”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 13 Juliol 2020 10:15