El ple del Consell Escolar Municipal de Paterna aprova les vacances de les Falles 2021 els dies 16, 17 i 18 de març

Dimecres, 15 Juliol 2020 10:22 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 114 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb l'objectiu que els xiquets i xiquetes de Paterna puguen gaudir de la setmana fallera l'any vinent, el ple del Consell Escolar Municipal de Paterna va aprovar ahir com a dies no lectius el 16, 17 i 18 de març de 2021.

 

D'aquesta manera, els menors podran gaudir dels dies grans de la Falles 2021, posant en valor una de les principals tradicions festeres del municipi, tal com es va decidir en aquest òrgan que aglutina a tota la comunitat educativa de la localitat i amb competència en la matèria.

 

Així ho ha anunciat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, qui ha volgut reconéixer el compromís del Consell Escolar Municipal i de tota la comunitat educativa, amb les Falles destacant que “no és fàcil, perquè cal aglutinar diferents opinions de diferents col·lectius, però sempre que actuem com a comunitat educativa aconseguim el bé comú".

 

En aqueix sentit, Fortea ha explicat que “es van realitzar consultes en tots els centres escolars perquè els seus consells de centre votaren, i entre les diferents propostes, la que més suports va aglutinar va ser la del 16,17 i 18 de març, que va ser també la que es va aprovar per unanimitat en el ple del Consell”.

 

Finalment, els escolars tindran 3 dies consecutius de festa, del 16 al 18 de març als quals se sumarà el divendres 19, que és festiu oficial, juntament amb el cap de setmana, perquè puguen gaudir de les pròximes festes falleres.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 15 Juliol 2020 10:23