Paterna aposta per la reactivació econòmica post Covid19 i l'atracció d'empreses amb bonificacions sobre l'IAE

Dijous, 01 Octubre 2020 12:28 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 109 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha aprovat en el ple una modificació de l'ordenança fiscal que permetrà a les empreses sol·licitar una bonificació de l'Impost d'activitats Econòmiques (IAE) en funció d'un major o menor rendiment negatiu.

 

D'aquesta manera, el consistori pretén ajudar a la reactivació econòmica del sector empresarial de la ciutat, aplicant majors descomptes en l'IAE a aquelles empreses que més pèrdues o menor creixement hagen tingut, moltes d'elles, a causa de la crisi econòmica causada pel coronavirus.

 

La modificació de l'ordenança de l'IAE és, segons ha afirmat el regidor d'Hisenda, Roberto Usina “una mesura que servirà per a impulsar l'activitat econòmica i la indústria local”.

 

En aquest sentit, Usina ha destacat que “la reactivació econòmica de la nostra ciutat i l'atracció d'inversions són fonamentals per a la recuperació després de la crisi per la COVID-19”.

 

Referent a això, ha afegit que “des de l'equip de govern socialista apostem per bonificacions fiscals que atraguen empreses, per impulsar l'emprenedoria amb mesures com el Xec Emprenedor i per ajudar les empreses a ser més competitives i innovadores amb el Xec Transformació Digital”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 01 Octubre 2020 12:29