Més de 300 establiments de Paterna participen en la campanya de recollida de cartó comercial

Divendres, 02 Octubre 2020 16:35 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 43 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Més de 300 establiments de Paterna s'han sumat a la campanya de recollida de cartó comercial que l'Ajuntament de Paterna va posar en marxa el mes de febrer passat.

 

L'objectiu d'aquesta iniciativa, tal com ha recordat la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro "és assegurar el reciclatge dels cartons, facilitant la labor als establiments, i evitant que, en les zones amb major densitat comercial, aquests residus acaben omplint els contenidors de recollida selectiva destinats a ús domèstic".

 

La resposta dels comerços ha sigut molt positiva, amb 326 negocis ja adherits a la campanya, la qual cosa suposa la major part dels establiments que, a causa de la seua activitat comercial, generen i acumulen cartó.

 

En aquest sentit, Navarro ha afirmat que "estem molt satisfets amb el gran acolliment que aquesta iniciativa ha tingut entre els establiments i locals que formen part d'ella, mostrant així el seu compromís amb la recollida de residus i amb la cura i protecció del medi ambient i de la imatge urbana del nostre municipi".

 

Després de la inscripció dels establiments en la campanya, els serveis de recollida de residus són els encarregats de registrar el compliment dels compromisos adquirits, que són traure el cartó al carrer degudament plegat i en els dies estipulats, els dimarts i divendres, entre les 14 i les 14.30 hores.

 

Els locals que estiguen realitzant aquestes pràctiques, rebran durant les pròximes setmanes un adhesiu identificatiu en el qual es llegirà Jo col·labore!, que els distingirà com a comerços compromesos amb la recollida de residus i amb fer de Paterna una ciutat més sostenible.

 

El servei de recollida de cartó comercial porta a porta està disponible en els barris de major densitat comercial com són Nucli urbà, La Canyada, Lloma Llarga, Terramelar, Mas de Rosari i Casas verdes.

 

Els establiments interessats a sumar-se a la iniciativa poden fer-ho a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Paterna, en www.paterna.es

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 02 Octubre 2020 16:36