La Casa de la Joventut de Paterna presenta la seua oferta d'activitats per a la tardor

Dimecres, 07 Octubre 2020 15:52 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 136 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Casa de la Joventut de Paterna ha presentat la seua oferta d'activitats per a aquesta tardor, entre les quals s'inclouen tallers de cuina, ukelele, jocs, cinema o decoració d'Halloween.

 

A més, el programa inclou també la possibilitat que els joves realitzen el curs de monitor d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, (MAT), amb una duració de 30 hores i certificació d'homologació.

 

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, Roberto Usina “hem treballat en un programa variat i amb activitats adaptades a les necessitats formatives i d'oci dels joves de Paterna, sempre tenint en compte els protocols per a evitar la propagació del Covid i garantint la seguretat dels participants”.

 

Quant als tallers, a partir del 14 d'octubre s'impartirà el de K-Pop, mentre que el dia 16 arrancarà el taller de cuina, que any rere any té un gran acolliment entre els joves paterners.

 

Entre les activitats previstes, destaquen les vesprades de Ukelele, els tallers d'Halloween , en les quals els participants realitzaran decoracions i/o aprendran a pintar-se ferides, les jornades dedicades al cinema i a alguns dels aspectes tècnics del seté art o el “Racó del Joc”, en el qual se celebraran diferents sessions de jocs de taula.

 

A més, la Casa de la Joventut posa a la disposició dels joves paterners l'Aula d'Estudi, en la qual poden preparar els seus exàmens o treballs.

 

Les inscripcions en les diferents activitats es realitzaran de manera presencial a la Casa de la Joventut en horari d'atenció, de dilluns a divendres d'11.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.30, encara que serà necessari sol·licitar cita prèvia telefonant al 96 137 01 03.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 07 Octubre 2020 15:53