Paterna entrega 17.000 botelles de gel hidroalcohòlic als estudiants de tots els centres educatius

Dimecres, 28 Octubre 2020 16:58 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 134 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna farà lliurament aquesta setmana de botelles de gel hidroalcohòlic per a tots els estudiants dels centres educatius de la ciutat, amb alumnes a partir dels 3 anys.

 

En total, seran 17.000 unitats de gel hidroalcohòlic per als 34 centres educatius de Paterna, incloent col·legis, centres de Batxillerat i centres de Cicles Formatius.

 

Tal com ha explicat el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç I Modernització, José Manuel Mora, “hem volgut que aquesta iniciativa arribe a tots els estudiants de Paterna a partir dels 3 anys, perquè així estiguen més preparats per a protegir-se del COVID19 i evitar la seua propagació”.

 

Les botelles de gel porten incorporat un mosquetó que permetrà que els estudiants les pengen de les seues motxilles i, així, portar-la sempre amb si.

 

A més, la botella és emplenable i s'acompanya d'un adhesiu que permet identificar al propietari d'aquesta.

 

El gel hidroalcòlic és de 73% alcohol denat i les botelles tenen una capacitat de 30 mil·lilitres, sent un producte que compta amb tots els certificats de compliment de les normes UNEIX i registre de la AEMP, i l'ús de la qual es recomana que siga a partir dels 3 anys.

 

Les botelles es repartiran durant aquesta setmana en els 34 centres d'educació pública, concertada i privada del municipi, que també rebran adhesius amb el lema Sóc de Paterna, jo no em rendisc.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 28 Octubre 2020 16:59