Paterna concedeix 1.200.000 euros en ajudes a l'escolarització dels xiquets i xiquetes d'Educació Infantil

Dijous, 29 Octubre 2020 17:04 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 116 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha concedit aquest curs 1.322 ajudes a l'escolarització de xiquets i xiquetes d'entre 0 i 5 anys inclusivament de primer i segon cicle d'Educació Infantil, destinant 1.200.000 euros en ajudes per al present curs escolar.

 

Així ho ha anunciat el regidor d'Educació i Atenció a la Infància, David Fortea, qui ha destacat que “un any més, Paterna inverteix una gran quantitat en beques a l'Educació Infantil, confirmant la nostra posició com a referent valencià en aquesta mena d'ajudes”.

 

Les beques concedides comprenen el curs escolar complet, amb l'objectiu de proporcionar la màxima cobertura a les famílies paterneres que el necessiten, independentment de si els xiquets i/o xiquetes assisteixen a un centre de la ciutat o a un altre municipi.

 

Aquest curs 2020-2021, el consistori ha becat a 507 alumnes de primer cicle d'infantil, amb una inversió mitjana de 1.047€ per cadascun d'ells, i a 815 de segon cicle, amb una inversió mitjana de 807€ per menor.

 

En aquest sentit, Fortea ha destacat que “és un compromís del govern municipal socialista afavorir l'escolarització primerenca i la conciliació laboral i familiar, i per això hem mantingut l'esforç pressupostari que ja realitzem en l'anterior legislatura”.

 

Les ajudes, en el cas de primer cicle d'Infantil, estan destinades a subvencionar la matrícula, les mensualitats i el menjador, mentre que les de segon cicle estan destinades al servei de menjador escolar i inclouen una ajuda puntual de 50€ per a l'adquisició de material escolar.

 

El procés de sol·licituds ha pogut realitzar-se de manera telemàtica en la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Paterna, que incrementa progressivament la quantitat de gestions online per a facilitar a la ciutadania els procediments administratius.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 29 Octubre 2020 17:05