L'Ajuntament de Paterna destina 250.000€ a la subvenció d'activitats esportives

Dimarts, 17 Novembre 2020 16:34 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 99 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha destinat 250.000 euros a la subvenció d'activitats esportives que realitzen els veïns i veïnes de la ciutat.

 

Així ho ha anunciat el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, qui ha explicat que “ja s'ha publicat en el BOP el llistat oficial de subvencions concedides que enguany beneficiarà a 590 famílies paterneres”.

 

En aquesta ocasió, s'ha augmentat l'import de les ajudes en 34.000 euros més que l'any passat, sent 1.239 persones les que han obtingut ajudes directes per a la pràctica esportiva.

 

Tal com ha destacat el Tinent Alcalde “volem continuar impulsant, especialment en temps de Covid, la pràctica esportiva com a eina per al benestar físic i emocional, ajudant les famílies a consolidar hàbits de vida saludables”.

 

Les ajudes financen les activitats esportives generals com a natació, ioga, crossfit o gimnàstica rítmica, entre altres. També es financen els abonaments Més que Vida, d'accés lliure a les instal·lacions esportives municipals.

 

A més, les ajudes també estan dirigides subvencionar a xiquets i joves de fins a 14 anys que realitzen activitats de futbol, taekwondo, patinatge, escacs voleibol, rugbi, karate o qualsevol altra que es desenvolupe en clubs esportius de Paterna.

 

Els imports de les ajudes van des dels 50€ fins als 290€, depenent de l'activitat triada o de l'edat dels sol·licitants (xiquets, adults o pensionistes), així com si es tracta d'una sol·licitud individual o per unitat familiar.

 

Els imports de les subvencions aprovades s'ingressaran directament als centres que gestionen les activitats esportives.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 17 Novembre 2020 16:35