Paterna duplica la brigada de silvicultura per a reforçar el manteniment de les seues zones forestals

Dimecres, 18 Novembre 2020 14:09 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 105 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha duplicat el nombre de treballadors que formen la brigada de silvicultura amb l'objectiu de reforçar els treballs de manteniment de les zones forestals del terme municipal.

 

Des d'el mes d'octubre passat s'ha passat dels tres operaris que formaven el servei a sis, que treballen conjuntament fent tasques de silvicultura, principalment en la zona de la Vallesa.

 

Tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Transició Ecològica, Nuria Campos “aquest reforç servirà per a consolidar les mesures que l'Ajuntament està adoptant en prevenció d'incendis en el paratge natural, entre les quals s'inclouen la neteja de barrancs o el manteniment de les franges de seguretat”.

 

D'aquesta manera, el servei, dependent de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, i que treballa els 365 dies de l'any, s'encarregarà del desbrossament de vegetació en barrancs i posterior triturat de restes, control de la procesionaria i neteja de camins forestals.

 

A més, al costat de l'augment de la plantilla, també s'ha incrementat la flota de vehicles.

 

Finalment, Campos ha recordat que “des de l'executiu socialista apostem per la prevenció i la implementació de models sostenibles en línia amb els ODS, que ens permeten protegir l'entorn natural de la Vallesa, un dels més valuosos de tota la Comunitat Valenciana”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 18 Novembre 2020 14:10