Els treballadors i treballadores de donen 4.000 euros per al projecte solidari Tecno-Compromiso

Dilluns, 28 Desembre 2020 13:22 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 52 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els treballadors i treballadores de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna han fet lliurament un xec per valor de 4.000 euros al projecte solidari Tecno-Compromiso impulsat per la EGM Parc Tecnològic Paterna.

 

La recaptació es va dur a terme en la rifa solidària que celebra l'empresa cada Nadal i que enguany, a causa de la crisi sanitària, es va realitzar de manera telemàtica i va ser retransmesa en directe. L'aportació dels treballadors i treballadores de l'empresa ha fet possible que aquesta quantitat econòmica siga donada per a tres projectes socials de tres ONGs de Paterna que integren el projecte Tecno Compromiso: Oxfam Intermón, Fuvane i Farmamundi.

 

L'Alcalde de Paterna i president de l'empresa municipal, Juan Antonio Sagredo, acompanyat de la vicepresidenta, Merche Navarro, el gerent de Gespa, Francisco García i els membres del comité d'empresa Pablo Gutiérrez i María Dolores Quiralte han sigut els encarregats de fer lliurament del xec a Antonio Alagarda, president de la EGM Parc Tecnològic Paterna, entitat encarregada de coordinar el projecte solidari Tecno-Compromiso.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 28 Desembre 2020 13:24