Paterna reforça el servei de recollida de paper i cartó durant les festes nadalenques

Dimecres, 30 Desembre 2020 13:30 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 118 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha reforçat els serveis de neteja coincidint amb les festes nadalenques i amb el consegüent augment de residus i embalatges.

 

Així ho ha anunciat la regidora de Serveis i Neteja, Mercedes Navarro, que ha explicat que “l'objectiu és evitar desbordaments en els contenidors blaus, corresponents a paper i cartó, que en dates com aquestes arriben a duplicar els quilos recollits, i més en un any en què han augmentat considerablement les compres online que solen anar acompanyades de més embolcalls”.

 

Els dispositius especials de recollida s'han previst per als dies 26 de desembre i 7 de gener, coincidint amb les celebracions de Nadal i Reis Mags, en els quals s'han disposat dos camions de recollida addicionals als habituals.

 

De fet, el passat dia 26 es van recollir 2,2 tones extra de paper i cartó que havien desbordat els contenidors en els quals es depositen aquest tipus de residus.

 

A més, l'Ajuntament també ha reforçat la freqüència de buidatge dels camions i la retirada de residus, tan sòlids urbans com, vidre i envasos lleugers.

 

La regidora Navarro ha explicat també que “la intensificació del servei ha d'anar acompanyada de la col·laboració ciutadana per a mantindre la ciutat, entre tots i totes, més neta”.

 

En aquest sentit, es recomana no deixar caixes de cartó sense desmuntar al peu del contenidor ni depositar-les dins sense haver-les desarmat o esclafat abans, així com doblegar i/o tallar bé els papers i cartons per a facilitar la seua introducció en el contenidor, perquè ocupen menys espai i afavorir un depòsit ordenat del material en aquest.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 30 Desembre 2020 13:31