L'Ajuntament i APYMEP aconsegueixen un acord per a impulsar la reactivació d'autònoms i pimes de Paterna

Dimecres, 30 Desembre 2020 13:40 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 62 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna i l'Associació de Xicotets i Mitjans Empresaris i Professionals (APYMEP) han signat un conveni de col·laboració per a impulsar la reactivació econòmica d'autònoms i pimes de Paterna que han disminuït la seua activitat a causa de la COVID-19.

 

A través de l'acord aconseguit, APYMEP rebrà una subvenció de 4.000 euros que aniran destinats a millorar la qualificació i competitivitat de xicotets empresaris i empreses de la ciutat, networking o assessorament personalitzat.

 

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el president de APYMEP, Vicente Peñalver han subscrit aquest acord que forma part de les accions contemplades com a prioritàries pel Pla de Reactivació Econòmica de Paterna (PREP) aprovat durant la crisi sanitària a causa del coronavirus.

 

Tal com ha afirmat Sagredo “com a administració pública hem d'afavorir el manteniment i l'impuls de l'activitat econòmica de les nostres empreses i impulsar generació d'ocupació fent costat al nostre teixit empresarial per a fer-lo més competitiu i qualificat”.

 

D'aquesta manera, el conveni preveu la subvenció d'actuacions per a la transformació digital de pimes i micropymes, activitats de foment de la incorporació de la RSE i pràctiques de sostenibilitat, l'organització de jornades informatives sobre temes d'interés per a l'estratègia i gestió empresarial, esdeveniments de networking i activitats de foment, suport i assessorament als/as emprenedors.

 

Per part seua, el president de APYMEP, Vicente Peñalver ha destacat que “des de la nostra entitat, oberta a tota mena de pimes i professionals, treballem per a fomentar la formació d'empresaris i autònoms, així com secundant i fomentant el desenvolupament de projectes conjunts i oportunitats de negoci, una labor que, amb el suport de l'Ajuntament de Paterna, podrem potenciar més encara contribuint a millorar les condicions de l'empresariat”.

 

L'objectiu d'aquesta nova aliança públic-privada és promoure la dinamització econòmica i ajudar les empreses a potenciar els seus avantatges competitius afavorint la seua recuperació i posicionament. A més, la col·laboració tindrà continuïtat en 2021, tal com es contempla en la partida destinada a APYMEP en els pressupostos recentment aprovats.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 30 Desembre 2020 13:42