Compromís per Paterna demana explicacions per la paralització de la reparació de la pista de tennis del parc Valterna Sud

Divendres, 08 Gener 2021 13:44 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 135 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Compromís per Paterna ha demanat hui explicacions a l'equip de govern sobre el perquè de la demora en la reparació de la pista de tennis del parc de Valterna Sud. La formació valencianista realitza aquesta acció fent-se eco del malestar que ha originat entre nombrosos veïns i veïnes del barri l'estat actual de la instal·lació i la nul·la possibilitat d'ús d'aquest espai municipal. “En els últims mesos ens trobem cada dia amb una nova denúncia veïnal des de qualsevol barri del municipi, alguna cosa que no fa més que posar en evidència la deficient gestió de l'equip de govern amb el consegüent perjudici per als paterners i les paterneres”, manifesta la regidora de la formació Neus Herrero.

 

Fonts de la formació lamenten que per una cosa o altra les obres aprovades i propostes pels veïns i veïnes en els últims anys que ha de dur a terme aquest Consistori es veuen afectades per imprevistos que porten amb si paralitzacions o retards, fet que suposa inconvenients sempre i únicament per a la ciutadania, com es demostra en aquest cas.

 

“Cal recordar a l'equip de govern que la rehabilitació d'aquest espai municipal la porten esperant els veïns i veïnes del barri des de l'any 2018, quan va ser aprovada en ple al mes d'abril d'aquell mateix any. Van ser ells mateixos els que van votar majoritàriament que s'escometeren les obres en aquest espai, sent la proposta més votada en el barri entre els seus habitants. A la vista queda el que li va importar a l'alcalde eixe procés que ell mateix va aprovar i el que li importa el barri de Lloma Llarga”, destaca Neus Herrero.

 

La mateixa regidora argumenta en aquest sentit que “lo que es va aprobar en aquell moment, i lo que els veïns i veïnes esperen que es realitze, es que s'escometa la reparació de la pista de tennis del parc o eliminar-la, vist l'estat en el qual es troba, i crear una pista multiesportiva, rehabilitar la resta de pistes condicionant el paviment, així com la millora de la il·luminació de l'espai amb la instal·lació d'algun nou fanal. Aquestes foren les propostes aprovades en ple fa més de 3 anys, les propostes dels veïns i veïnes del barri que no importen gens ni mica a aquest equip de govern”.

 

“Estem parlant d'unes millores en les que el cost de les quals no arriba als 20.000€, concretament es va quantificar en la seua aprovació un pressupost de 18.150€. Un pressupost quasi irrisori veient les quantitats que es destinen a partides com per exemple de màrqueting per part d'aquest equip de govern. És hora de deixar arrere grans anuncis a colp de titular de premsa i centrar-se en aquells problemes que realment milloren el dia a dia dels nostres veïns i veïnes. Parlem, en aquest cas concret, de 20.000€ que donarien una alternativa d'oci saludable a les xiquetes, xiquets i adolescents del barri, un barri que es caracteritza per la manca d'aquesta mena d'espais per a la seua gent més jove”, conclou la regidora de Compromís.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna