El PP sol·licita complementar els filtres HEPA de la Conselleria per als col·legis de Paterna

Dimarts, 12 Gener 2021 13:51 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 35 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A principis de gener, el Partit Popular de Paterna, va presentar les seues al·legacions al pressupost municipal de l'any 2021 i entre les mesures sol·licitades, va demanar que s'incloguen en el pressupost, l'adquisició de purificadors d'aire amb filtres Hepa, per a les aules dels col·legis de Paterna.

 

Des de la Conselleria d'Educació, s'han oferit als col·legis de Paterna, aquests purificadors d'aire, per a instal·lar en les classes de cada col·legi. Però la seua quantitat és realment insuficient. Aproximadament estaran en uns 6 o 7 purificadors per Col·legi, la qual cosa és veritablement una quantitat irrisòria, perquè suposarà, que només un 10 o 15% de les classes de cada col·legi, implementarà aquesta purificació de l'aire.

 

Davant aquesta insuficiència i tenint en compte que Paterna, té una gran quantitat de col·legis i una població estudiantil que frega els 17.000 estudiants, el Partit Popular de Paterna, ha sol·licitat una partida per a la seua inclusió en els pressupostos, que supose la compra d'aquests purificadors d'aire i que es distribuïsquen en els col·legis i instituts de Paterna.

 

La intenció del Partit Popular, és que, si per part de la Conselleria s'entreguen uns pocs i per part de l'Ajuntament de Paterna, es compren d'altres, al final aconseguirem que els nostres estudiants, estiguen totalment protegits en el col·legi.

 

Entenem que és una partida necessària i important i tal com s'ha sol·licitat pel Partit Popular de Paterna, esperem que l'equip de Govern Socialista, la considere tan important com nosaltres, perquè la seguretat dels nostres fills, dels nostres estudiants no té preu.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dimarts, 12 Gener 2021 13:52