Paterna realitza 11.000 noves telefonades per a atendre els seus majors i informar-los sobre el procés de vacunació

Dilluns, 18 Gener 2021 15:24 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 89 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha realitzat 10.713 telefonades entre desembre i gener per a conéixer com es troben les persones majors residents en el municipi.

 

En aquesta nova ronda de telefonades, els treballadors i treballadores municipals han aprofitat per a informar de les noves restriccions vigents a Paterna per a evitar la propagació del coronavirus, així com de les mesures que, amb caràcter autonòmic, s'estan aplicant des del passat 7 de gener.

 

En aquest sentit, han recordat que a la ciutat s'han tancat parcs i jardins, instal·lacions esportives municipals, biblioteques i museus, a més de suspendre's totes les activitats municipals i sent l'atenció al públic exclusivament amb cita prèvia.

 

A més, també s'ha explicat a les persones majors quin és el calendari de vacunació previst per la Conselleria de Sanitat a la Comunitat Valenciana, precisant que en els pròxims mesos la vacuna s'administrarà a persones majors, personal sociosanitari i grans dependents.

 

Respecte a la vacunació, el personal municipal ha insistit que la vacuna és totalment gratuïta i que, en cap cas han d'abonar cap quantitat, i els han informat que des dels seus centres de salut es posaran en contacte amb ells per a indicar-los la seua data de vacunació.

 

D'altra banda, amb aquestes telefonades, des del consistori també s'asseguren que les persones majors residents en el municipi es troben en bon estat i tenen cobertes totes les seues necessitats bàsiques, oferint-los suporte en cas que siga necessari, com porta fent-se des del mes de març de 2020.

 

Va ser a l'inici del confinament quan l'Ajuntament de Paterna va posar en marxa aquestes telefonades periòdiques a les persones majors, dependents i amb necessitats especials, amb la finalitat d'evitar situacions de vulnerabilitat i garantir el benestar de tots els paterners i paterneres.

 

Aquestes rondes de telefonades es realitzen ininterrompudament des de març del passat any i han resultat ser de gran utilitat per a detectar possibles necessitats i posar en marxa mesures de suport i ajuda domiciliària en alguns dels casos.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 18 Gener 2021 15:26