Paterna reforça la seguretat en els seus ambulatoris amb marques de distància i Protecció Civil en els seus accessos

Divendres, 22 Gener 2021 14:20 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 48 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha reforçat la protecció dels usuaris que acudeixen als centres de salut de Clot de Joan i de La Canyada amb la senyalització de marques de distància en el sòl per a garantir l'adequat espai de seguretat de 2 metres entre els veïns i veïnes mentre esperen a ser atesos i minimitzar així el risc de contagi en aquests llocs sensibles.

 

Així ho ha decidit el consistori en coordinació amb Sanitat a l'ésser aquests dos ambulatoris els que més afluència de pacients reben de la ciutat i davant l'empitjorament de la pandèmia i l'augment de ciutadans que acudeixen als centres de salut.

 

En el cas del Centre de Salut Clot de Joan, s'han marcat línies de distància en tres entrades diferenciades i de colors diferents: línies grogues en l'entrada principal situada en la Plaça Clot de Joan per als qui acudisquen a consultes generals, línies grogues també en l'entrada per Urgències per a les proves PCR i línies blaves en l'accés situat al carrer per als vianants de la plaça per a proves ràpides.

 

A més, en ser El Clot el principal consultori mèdic de Paterna, l'Ajuntament també ha destinat allí un operatiu permanent de Protecció Civil i en els pròxims dies instal·larà un contenidor portàtil per a millorar el treball dels sanitaris.

 

Pel que fa al consultori mèdic de La Canyada, l'Ajuntament ha marcat línies grogues de seguretat en l'entrada a l'edifici, unes marques que s'uneixen a la caseta prefabricada que ha instal·lat el consistori en l'exterior per a facilitar la labor mèdica.

 

Totes aquestes mesures se sumen a la cessió d'espais municipals en tots els barris que l'Ajuntament de Paterna ha realitzat a Sanitat per a afavorir la realització de proves de la COVID-19 i de la campanya de vacunació contra el coronavirus i millorar així tant les condicions de treball dels consultoris mèdics com la seguretat de sanitaris i pacients.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 22 Gener 2021 14:21