L'Alcalde de Paterna anuncia l'inici de les obres de millora d'FGV en l'estació de metro de la Canyada

Dilluns, 25 Gener 2021 15:12 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 109 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Paterna, amb la col·laboració d’FGV, ha començat les obres de millora de l’estació de metro de la Porta del Sol a La Canyada.

 

Així ho ha anunciat l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha explicat que “les obres que FGV està realitzant permetran millorar l’accessibilitat a l’andana i reforçar la seguretat de tots els veïns i veïnes que utilitzen l’estació”.

 

I és que les obres contemplen la creació d’una rampa que faça accessible l’entrada en el voral, així com la senyalització de la zona per a reforçar la seguretat dels vianants.

 

Així mateix, i després d’un estudi de la zona, es taparan tots aquells passos perillosos, evitant el risc per als ciutadans que travessen les vies fora de les zones limitades per a això.

 

“L’objectiu d’aquesta actuació és crear passos segurs, que estiguen degudament senyalitzats per a garantir la seguretat dels veïns i veïnes de Paterna”, ha destacat l’alcalde Sagredo.

 

A més, i com ha recordat l’alcalde de Paterna, “gràcies al treball de l’equip de govern socialista, que va instar FGV a revisar les instal·lacions de la ciutat, s’està duent a terme la redacció del projecte de millora de tots els passos a nivell que presentaven deficiències de seguretat”.

 

El projecte d’FGV contempla, entre altres coses, la creació de burladors en els passos a nivell i el reforç de la senyalització, amb l’objectiu de delimitar el trànsit de vianants i vehicles, reforçant la seguretat en la zona.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 25 Gener 2021 15:13