Paterna reforça els operatius policials per a assegurar el tancament perimetral de la ciutat

Dilluns, 25 Gener 2021 15:37 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 42 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Policia Local de Paterna està organitzant i reforçant els operatius policials que desplegarà durant els caps de setmana en els diferents accessos a la ciutat per a garantir l'estricte compliment del tancament perimetral del municipi decretat pel Consell fins al pròxim 15 de febrer.

 

Així ho ha anunciat hui el Cap de la Policia Local, Rafael Mestre qui ha indicat que s'establiran controls policials en més d'una desena d'entrades i eixides al municipi, amb dues patrulles per punt des de les 15 hores del divendres fins a les 6 hores del dilluns, i des de les 15 hores de la vespra de dies festius fins a les 15 hores de l'endemà festiu, tal com estipula el decret de la Generalitat Valenciana.

 

Així mateix, Mestre ha assenyalat que el bàndol mòbil - el vehicle municipal proveït de megafonia que recorre diàriament tots els barris de la ciutat per a informar per als veïns de les restriccions vigents – recordarà a la ciutadania que no es pot entrar ni eixir de la ciutat en estar confinada de manera perimetral.

 

Respecte a l'enduriment de les restriccions en l'àmbit autonòmic i el consegüent tancament perimetral que afecta Paterna, el Cap de la Policia ha afirmat que “qualsevol mesura que establisca que la gent socialitze el menys possible i ajude a frenar la transmissió del virus i a reduir la pressió sobre el nostre sistema sanitari, és sempre benvinguda”.

 

En aquest sentit, Rafael Mestre ha recordat que “Paterna va ser la primera gran ciutat que va sol·licitar l'autoconfinament als seus veïns i veïnes” al mateix temps que ha tornat a fer una crida a la població paternera perquè es quede a casa el més temps possible.

 

“Estem en el pitjor moment de la pandèmia, amb mesures dures i difícils i necessitem extremar fins i tot més les precaucions i ser més responsables individualment i col·lectivament perquè estem parlant de salvar vides”, ha remarcat Mestre.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 25 Gener 2021 15:39