Paterna destina més d'un milió d'euros a ajudes d'emergència per a famílies

Dimarts, 26 Gener 2021 15:35 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 50 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha destinat 1.187.102 d'euros a ajudes d'emergència per a les famílies de la ciutat des que començara la pandèmia del coronavirus.

 

Segons ha explicat la regidora d'Inclusió Social, Isabel Segura “aquesta xifra duplica l'import destinat en 2019 i demostra l'enorme esforç realitzat per l'Ajuntament per a atendre les necessitats dels paterners i paterneres en situació de vulnerabilitat”.

 

En total, han sigut 2.083 famílies paterneres a les quals s'ha atés des de l'inici del confinament el març de 2020.

 

En el període del confinament domiciliari, de març a maig de 2020, es van realitzar 13 remeses d'ajudes per un import de 872.560€, destinades a cobrir les necessitats d'alimentació de les persones més vulnerables de Paterna.

 

De juliol a desembre, es van adjudicar 274.015€ també en ajudes d'emergència i, a més, s'han destinat 40.527€ per a combatre les situacions de pobresa energètica dels veïns i veïnes de Paterna que ho han requerit, assegurant els subministraments d'electricitat, aigua i/o gas en els seus habitatges habituals.

 

Tal com ha explicat la regidora Segura, “des de l'àrea d'Inclusió Social hem treballat per a donar celeritat als tràmits i gestions durant tots aquests mesos de crisi sanitària per la Covid19, aconseguint que les ajudes arriben abans als paterners i paterneres que més ho necessiten”.

 

A aquestes ajudes d'emergència per a necessitats bàsiques i subministraments, se suma el repartiment de 2.485 lots d'aliments, dut a terme en diferents moments de la pandèmia, i principalment entre les famílies a les quals els Serveis Socials municipals realitzen un seguiment permanent.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 26 Gener 2021 15:35