Paterna estrena l'ampliació de la zona d'esplai caní de Campament

Dimecres, 17 Febrer 2021 09:09 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 111 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha executat les obres d'ampliació de la zona d'esplai caní del carrer València en el barri de Campament.

 

D'aquesta manera, el nou pipi-can, que després de les obres compta amb 550 metres quadrats de superfície, inclou en les seues instal·lacions una zona per a ús dels gossos de races potencialment perilloses (PPP).

 

La regidora de Benestar Animal, Merche Navarro, ha detallat que “els treballs d'ampliació d'aquesta zona d'esplai caní van començar a la fi del passat any per a realitzar un recinte més gran que poguera acollir a l'important nombre de mascotes que viuen en el barri de Campament, facilitant així la convivència entre persones i animals”.

 

El nou pipi-can de Campament compta, com la resta de zones d'esplai caní de Paterna, amb bancs, dispensadors de borses i papereres per a depositar els residus dels animals.

 

A més, s'ha col·locat vorada en tot el perímetre i s'ha instal·lat clos electrosolotat en tot el recinte i, també, en la zona específica per a PPP, que està identificada amb un cartell identificatiu.

 

Navarro ha destacat a més que “la inversió a millorar i crear noves zones d'esplai caní és un clar exemple del compromís de l'equip de govern socialista per habilitar espais de qualitat per a amos i mascotes en tots els barris i ésser una ciutat Animal Friendly”.

 

Amb aquesta ampliació de la zona canina del carrer València, ja són més de 15.000 m² els metres quadrats que Paterna té destinats a zones d'esplai caní.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 17 Febrer 2021 09:09