Paterna retira de la Coma 8.160 quilos de ferralla, enderrocs i estris en la seua campanya de neteja exhaustiva

Dimecres, 17 Febrer 2021 16:20 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 117 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis de Neteja Municipals, ha retirat durant aquests dies del barri de la Coma 860 quilos de ferralla, 6.000 quilos d'enderrocs i 1.300 quilos d'estris.

 

Tota aquesta recollida addicional forma part de l'actuació especial de neteja que, periòdicament, el consistori realitza en aquesta barriada com a reforç del servei diari de neteja i recollida de residus amb l'objectiu de millorar la imatge i la salubritat del veïnat.

 

En aquest sentit, la regidora de Serveis, Mercedes Navarro ha detallat que els 860 quilos de ferralla procedeixen del carrer Alboraia, els 6.000 quilos d'enderrocs d'un solar situat al costat de la plaça de La Yesa mentre que els 1.300 quilos d'estris s'han recollit de diferents punts del barri.

 

“A més - tal com ha informat Navarro- aquest divendres, com a part d'aquesta campanya extraordinària de neteja, s'actuarà al carrer Carcaixent, on està previst recollir entre 800 i 1.000 quilos de fem”.

 

Referent a això, la regidora també ha recordat que per a aconseguir reduir aquestes xifres, el mes de gener passat el consistori, en col·laboració amb l'Associació de Veïns de la Coma, Jovesolides, Fundació Secretariat Gitano i Caritas La Coma, va posar en marxa “La Coma, barri net”, una campanya de conscienciació ciutadana dirigida a posar en valor la neteja municipal que es duu a terme en el barri i involucrar i conscienciar als veïns sobre la importància, en l'actual context sanitari derivat de la COVID-19, de col·laborar en el manteniment d'un barri net.

 

Amb aqueix mateix objectiu, en els pròxims dies el consistori també col·locarà cartells en els solars del barri més recurrents d'acumular fem i estris per a conscienciar als veïns i veïnes sobre la necessitat de col·laborar en la seua neteja i recordar-los l'existència d'un servei municipal de recollida d'estris i un Ecoparc.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 17 Febrer 2021 16:20