Paterna reforça les polítiques d'ocupació convocant la quarta edició del Club d'Ocupació en línia

Dimecres, 17 Febrer 2021 16:36 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 227 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna contínua l'impuls de les polítiques municipals d'ocupació convocant, en aquesta ocasió, la quarta edició del Club d'Ocupació En línia.

 

L'objectiu d'aquest programa és ajudar als paterners i paterneres en situació de desocupació a activar i optimitzar el procés de cerca d'ocupació en el mercat local de treball, aprofitant sinergies i utilitzant noves tècniques que els permeten guanyar confiança en si mateixos i seguretat en afrontar les entrevistes de treball.

 

El Tinent Alcalde de l'àrea d'Ocupació, Julio Fernández, ha destacat que “l'equip de govern municipal socialista ha reforçat les polítiques d'ocupació per a fomentar l'ocupació entre els paterneres i paterners, especialment en un escenari com el que estem vivint a causa de la crisi sanitària pel coronavirus”.

 

El Tinent Alcalde Fernández ha destacat també que el 100% dels participants en l'anterior edició del Club d'Ocupació es troba actualment treballant, mentre que un 60% dels que van formar part de la primera i la segona edició també van trobar ocupació.

 

En aquest convocatòria participen 18 persones que es troben buscant ús de manera activa i que vulguen millorar les seues possibilitats d'inserció. Se celebraran dues edicions en línia més durant 2021 i, si la situació ho permet a la fi d'any, una edició presencial.

 

El Club d'Ocupació consta de 8 sessions en les quals els participants desenvolupen continguts sobre les principals eines per a la cerca d'ocupació, la confecció del currículum i carta de presentació, la determinació dels objectius professionals, què són els intermediaris en el mercat de treball, el procés de selecció, l'entrevista de treball, gestions en línia i xarxes socials per a la cerca d'ocupació i competències professionals i habilitats socials.

 

“A més” – ha afegit Fernández– “hem posat a la disposició de la ciutadania eines com l'APP Paterna Empra't, que permet accedir de manera en línia al catàleg de serveis l'Agència de Col·locació municipal”.

 

L'aplicació, que porta prop de 1.000 descàrregues, està disponible per a dispositius IOS i Android en App Store i Google Play, i permet accedir a ofertes d'ocupació, catàleg de formació i a una agenda d'accions dirigides a millorar les competències professionals dels paterners i paterneres inscrits.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 17 Febrer 2021 16:37