Paterna fa costat a les AMPAS amb ajudes corresponents al curs 2019-2020

Dijous, 18 Febrer 2021 15:47 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 46 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha atorgat 8.300 euros en ajudes a les AMPAS (Associacions de Mares i Pares d'Alumnes) de diversos centres educatius de la ciutat.

 

Aquestes ajudes tenen com a objectiu promocionar el teixit de les AMPAS en el nostre municipi i donar suport a la seua labor com a part fonamental de la comunitat educativa, i poden emprar-se per al desenvolupament de serveis extraescolars, celebracions escolars o altres projectes desenvolupats per l'AMPA.

 

Tal com ha explicat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea “les AMPAS en el nostre municipi han sigut i són un element essencial per a la transformació educativa, secundant i acompanyant els diferents projectes dels centres, formant part activa de la comunitat escolar i reivindicant i sent la veu de l'escola en els fòrums que foren pertinents, per la qual cosa és necessari reconéixer el seu esforç i dedicació any rere any”.

 

En aquesta convocatòria d'ajudes per al curs 2019-2020, marcat per la COVID-19, només s'han pogut presentar sol·licituds d'ajudes per a les activitats realitzades dins del període presencial, la qual cosa ha limitat la participació.

 

Encara així, han sigut set els centres públics i concertats que han sol·licitat les ajudes: CEIP Cervantes, IES Henri Matisse, Santo Tomás de Aquino, CEIP Jaime I, CEIP La Font, Nuestra Señora del Rosario i CEIP Sanchis Guarner.

 

En total s'han repartit 8.299,98 euros en funció dels criteris assenyalats en les bases: nombre de socis, quota a pagar i nombre de menors amb necessitats de compensació educativa.

 

Per a la sol·licitud d'aquesta ajuda, les AMPAS beneficiàries han presentat una relació d'activitats objecte de subvenció, indicant el nom, la duració i el nombre d'assistents a cadascuna d'elles.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 18 Febrer 2021 15:48