Paterna ultima la instal·lació de cambres en Terramelar, Lloma Llarga, Bovalar, Mas del Rosari i La Coma i comença a La Canyada

Dimecres, 03 Març 2021 16:02 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 51 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha finalitzat ja la instal·lació de les càmeres de la xarxa de videovigilància i control de trànsit en les àrees industrials de Tàctica, Font del Pitxer i Els Molins i està acabant també la seua implantació en els barris perifèrics de la ciutat.

 

Amb això, es culmina una nova fase d'aquest ambiciós projecte del Pla Actua, cofinançat amb els Fons Feder de la Unió Europea, i que, amb una inversió de 600.000€, té com a objectiu reforçar la seguretat ciutadana i la protecció de tot el terme municipal.

 

La Tinenta d'Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, ha anunciat que “aquesta mateixa setmana està prevista la finalització de la instal·lació d'aquestes cambres en Terramelar, Lloma Llarga, Bovalar, Mas del Rosari i La Coma, i la setmana vinent començarà la implantació del sistema PLC a La Canyada”.

 

Després de la finalització de la instal·lació a La Canyada, s'iniciaran els treballs en el Nucli urbà i en les àrees empresarials de L’Andana i Parc Tecnològic, blindant així la ciutat amb aquesta potent infraestructura de videovigilància que té prevista la implantació de 300 dispositius repartits en via pública i a l'interior d'edificis municipals.

 

Campos ha recordat que “amb aquest projecte Paterna es posiciona com a ciutat intel·ligent amb tecnologia aplicada al benestar dels veïns i veïnes amb una xarxa de videovigilància capdavantera que millorarà la seguretat activa, augmentant la vigilància de manera remota i en temps real”.

 

El sistema PLC (Power Line Communications) utilitza el cablejat de la xarxa d'enllumenat públic, oferint informació en temps real, captant imatges panoràmiques i permetent la identificació de matrícules si fora necessari.

 

Les imatges són recepcionades en el Centre de Control que se situarà en la Central de la Policia Local, on hi haurà servidors i captadors d'imatges que seran visionades i garbellades per personal qualificat, permetent una ràpida resposta en cas que siga necessària la intervenció de les forces de seguretat i agilitant el treball de la Policia Local.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 03 Març 2021 16:03