La Policia Local de Paterna equipa dos vehicles amb desfibril·ladors i antiennuegadors per a millorar la seua actuació en casos d'emergència

Dimarts, 16 Març 2021 15:07 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 156 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb la finalitat de millorar la protecció i atenció ciutadana, la Policia Local de Paterna ha equipat dues dels vehicles del seu parc mòbil amb desfibril·ladors i antiennuegadors per a poder atendre els veïns i veïnes en cas d'emergència.

 

A més, cadascun d'aquests vehicles s'ha dotat també de material de primers auxilis, la qual cosa permetrà una ràpida actuació dels agents davant qualsevol imprevist.

 

I és que tal com ha explicat el Cap de la Policia Local, Rafael Mestre, en moltes ocasions, sobretot quan es produeix una parada cardio-respiratòria, en temps és vital i una actuació a temps pot salvar vides.

 

En aquest sentit, Mestre també ha precisat que els agents han realitzat cursos de reanimació i de primers auxilis i estan preparats per a intervindre davant situacions d'aquest tipus.

 

Amb aquests vehicles cardioprotegits i dotats de material mèdic, la Policia Local de Paterna pretén continuar adaptant els recursos materials del cos policial a la realitat actual per a millorar l'atenció i cobertura que es presta a la població paternera.

 

Aquests vehicles se sumen als altres dos que té l'empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (GESPA) i contribuiran a fer de Paterna una ciutat més preparada i protegida davant les emergències.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 16 Març 2021 15:07