La Casa de la Joventut celebra tallers de Pasqua per als joves paterners subjectes als protocols anticovid

Dimarts, 06 abril 2021 14:18 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 51 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Casa de la Joventut de Paterna ha arrancat hui la programació d'activitats de Pasqua coincidint amb les vacances escolars dels estudiants.

 

Des de hui i fins al divendres, 9 d'abril, en horari matinal de 10 a 13.30 hores, se celebraran diversos tallers gratuïts en els quals podran participar els joves paterners d'entre 12 i 15 anys.

 

Tal com ha detallat el regidor de Joventut, Roberto Usina, “hem programat les activitats tenint en compte les mesures necessàries per a evitar la propagació del coronavirus i garantir la seguretat dels participants”.

 

D'aquesta manera, el màxim de participants per activitat serà de 20 persones, es crearan grups estables bambolla i caldrà realitzar un protocol de desinfecció previ a l'inici de l'activitat.

 

La programació dels tallers de Pasqua inclou activitats esportives, jocs d'equip i yinkanes, i se celebren tant en les instal·lacions de la Casa de la Joventut com en el Parc Central.

 

“L'objectiu d'aquestes accions” – ha explicat el regidor Usina – “és oferir als nostres joves un espai d'oci i temps lliure saludable, fomentant l'educació en valors i promovent competències socials i cíviques a través d'aquests tallers realitzats en equip”.

 

Els interessats a participar encara poden inscriure's telefonant a la Casa de la Joventut de Paterna al 96 137 01 03.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 06 abril 2021 14:19