Paterna renova el conveni amb Jovesólides per a combatre la bretxa digital en La Coma

Dimecres, 07 abril 2021 16:54 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 59 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha renovat el conveni amb l'entitat Jovesólides per al desenvolupament del projecte e-Spai La Coma en 2021.

 

L'objectiu d'aquest acord, mitjançant el qual el consistori aporta 49.600 euros a l'entitat, és reduir la bretxa digital dels veïns i veïnes del barri de la Coma contribuint a la seua inclusió sociolaboral, millorant les seues habilitats i aportant una millora en la seua qualitat de vida.

 

Així ho ha explicat la regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igual, Isabel Segura, que ha explicat que “gràcies a aquesta col·laboració, Jovesólides pot desenvolupar el seu programa d'introducció en les noves tecnologies a les persones més vulnerables, augmentant la igualtat d'oportunitats i reduint el risc d'exclusió”.

 

El Projecte e-Spai La Coma permetrà als veïns i veïnes del barri atenció individualitzada a través del servei de coaching, promoció i visibilització de les accions d'i-inclusió.

 

En el programa previst per a 2021 s'inclouen 35 itineraris d'inserció sociolaboral personalitzats, formacions d'alfabetització digital per a persones sense contacte previ amb les TIC, formació orienta a la inserció laboral, cursos d'ofimàtica, de màrqueting i de disseny i, fins i tot, suport per a emprenedors.

 

Jovesólides i l'Ajuntament de Paterna signen des de 2014 aquest acord de col·laboració perquè l'entitat gestione serveis d'atenció, suport en administració electrònica, formació i col·laboració amb entitats en La Coma, pal·liant les necessitats detectades en aquest barri.

 

“Amb la renovació d'aquest acord” – ha afirmat la regidora Segura – “l'equip de govern socialista renova el seu compromís amb els col·lectius més desfavorits perquè a la nostra ciutat ningú es quede arrere”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 07 abril 2021 16:54