Paterna llança una campanya ciutadana sobre el patrimoni històric de l'entorn de la Torre i les coves

Dijous, 08 abril 2021 17:21 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Patrimoni Històric, ha llançat una campanya de conscienciació veïnal per a implicar la ciutadania en la conservació, protecció, estima i respecte del patrimoni històric i cultural de l'entorn de la Torre i les coves.

 

Sota el lema "Protegeix el teu entorn", el consistori busca acostar aquests elements emblemàtics i representatius del municipi a la població buscant la seua col·laboració en la seua cura i conscienciant-los sobre el seu valor per a evitar qualsevol tipus d'acte vandàlic sobre ells i el seu entorn.

 

El regidor de Patrimoni Històric, Roberto Usina ha explicat que “des de hui mateix s'estan col·locant cartells en aquesta zona protegida del municipi amb els quals es busca un triple objectiu: cuidar del patrimoni, recordar que l'entorn de la Torre i les coves és una zona habitada per a evitar molèsties i mantindre net l'entorn per a evitar que es convertisca en un pipi-ca”.

 

En aquest sentit, Usina ha indicat que la idea és estendre aquesta campanya a la resta de zones protegides del municipi per a posar en valor la riquesa patrimonial de la ciutat, protegir l'herència històrica i previndre la seua lesió i/o destrucció.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 08 abril 2021 17:21