L'Ajuntament cedeix un local per a la futura oficina del LABORA de Paterna

Dilluns, 26 abril 2021 09:16 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 87 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha cedit al Servei Valencià d'Ocupació i Formació un local municipal perquè la ciutat dispose com més prompte millor d'una oficina pròpia d'ocupació LABORA.

 

Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha destacat que “la implantació d'aquest servei a la ciutat és una reivindicació històrica veïnal en la qual portem treballant des de fa temps i que permetrà als nostres veïns realitzar tots els tràmits relacionats amb l'ocupació sense eixir de la ciutat”.

 

El nou Espai Labora de Paterna, el local del qual ja ha sigut visitat per la directora general d'Ocupació i Formació de LABORA, Rocío Briones i la directora general de Planificació i Serveis de LABORA, Eva Hernández, acompanyades pel primer edil, s'emplaçarà en un cèntric local situat en el número 5 del carrer Mallent i Meri, que compta amb una superfície de 719 m² i donarà servei als 12.664 demandants inscrits actualment en aquest servei autonòmic.

 

Tal com ha explicat el primer edil, “la nova oficina s'ha plantejat com una entitat activa, àmplia i moderna, dotades de les últimes tecnologies i amb un ampli i complet catàleg de serveis on els ciutadans podran tramitar tot el relacionat amb Inscripció, Orientació i Intermediació laboral, Prestacions i fins i tot Atenció a empreses.

 

El local, que és totalment diàfan i estarà totalment adaptat, disposarà de 2 zones d'espera independents, 1 sala d'usos múltiples, 1 zona d'Arxiu, 1 zona d'estar/office, entre altres estades.

 

En aquest sentit, Sagredo també ha destacat que “amb la creació d'aquesta oficina, no sols millorem els serveis públics que s'ofereixen en el municipi, que ja compta amb una Oficina de Seguretat Social i una Escola Oficial d'Idiomes, entre altres instal·lacions, sinó que donem resposta a una reivindicació històrica dels veïns, que ja no hauran de desplaçar-se a Burjassot per a realitzar tots els tràmits administratius relacionats amb l'oferta i la demanda d'ocupació”.

 

El futur LABORA de Paterna se suma als 4 punts d'Autoservef dels quals disposa la ciutat i que estan situats en l'edifici administratiu de l'Ajuntament, en el Centre Polivalent Valentín Hernáez i en el barri de la Coma i a l'Agència de Col·locació Municipal.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 26 abril 2021 09:18