Els socialistes de Paterna proposen un monument homenatge a les víctimes de la Covid-19 i les seues famílies

Dilluns, 26 abril 2021 09:31 Escrit per  PSOE Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 33 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El PSPV-PSOE de Paterna portarà al Ple del pròxim dimecres, 28 d'abril, una moció perquè l'Ajuntament homenatge mitjançant un monument a les víctimes de la pandèmia.

 

Tal com ha explicat la portaveu socialista, Paqui Periche “la COVID 19 ha suposat un punt d'inflexió per a tota la humanitat i hui ningú dubte que com la civilització estem patint una de les majors amenaces que qualsevol govern o institució mundial poguera imaginar”.

 

En aquest sentit, des del grup municipal socialista hem volgut posar en relleu que la solidaritat i el compromís mundial han permés unir forces en aquesta crisi sanitària, i que la ciència ha permés, per primera vegada en la història de la nostra civilització, respondre a contrarellotge a una amenaça global.

 

No obstant això, com s'indica en el text de la moció, més de 3 milions de persones en el món han mort pel virus i prop de 145 milions han patit la malaltia. A Paterna, 54 persones han mort i 4.700 persones han patit la malaltia.

 

“Totes aquestes persones” – ha comentat la portaveu Periche – “deixen un buit permanent, són vides arrabassades sense previ avís i en gran part sense l'oportunitat d'un comiat vetlat”.

 

Així doncs, des del PSPV-PSOE de Paterna consideren que, com a societat, tenim l'obligació de recordar-les, d'honrar-les i de no oblidar-les, i és per això que portaran a la sessió plenària aquesta proposta perquè Paterna tinga un monument en record de les víctimes del coronavirus.

 

Informa Nou Horta. PSOE Paterna

Modificat el Dilluns, 26 abril 2021 09:33