Paterna millora l'Estació de Bombament d'Aigües Residuals de Mas de Rosari

Divendres, 30 abril 2021 14:17 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 92 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través d'Aigües de Paterna, ha dut a terme una millora de l'Estació de Bombament d'Aigües Residuals de Mas de Rosari per a optimitzar el seu funcionament.

 

Tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició ecològica, Núria Campos “amb aquesta intervenció donem resposta a una històrica demanda veïnal solucionant els problemes d'embossos i d'evacuació d'aigües grises i desbordaments en superfície que es donaven en aquesta instal·lació en temps de pluja“.

 

Respecte als treballs realitzats en aquesta infraestructura hidràulica, el pressupost d'actuació de la qual ha aconseguit els 29.000 euros, Campos ha assenyalat que s'ha dut a terme la substitució de les bombes actuals per bombes intel·ligents que permeten la neteja integrada del pou i les canonades, la qual cosa repercuteix en una reducció de les olors i la capacitat per a la detecció d'obstruccions i autoneteja de la bomba per a un funcionament lliure d'obstruccions.

 

A més de la substitució de les bombes, està prevista l'adequació telemàtica i de control de l'operativa de les bombes, inclòs l'adequació i protecció de l'Estació de Bombament i quadres elèctrics i de maniobra.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 30 abril 2021 14:18