La ceràmica de Paterna ix del Museu per a acostar-se als estudiants de la ciutat

Divendres, 30 abril 2021 15:52 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 73 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La ceràmica de Paterna eixirà del Museu municipal per a acostar-se als centres educatius de la ciutat gràcies a una iniciativa de la regidoria de Biblioteques i Museus en la col·laboració amb la d'Atenció a la Infància i Educació.

 

A partir de la setmana vinent, es repartiran cartells didàctics en 33 centres educatius de la ciutat en els quals es recullen peces ceràmiques que s'alberguen en el Museu, acompanyades d'informació sobre elles.

 

L'objectiu d'aquesta iniciativa, dirigida als estudiants des de 5é de Primària i fins a 2n de l'ESO, és despertar el seu interés per la riquesa ceràmica de Paterna i fomentar les visites i activitats que es realitzen en el Museu Municipal de Ceràmica, que alberga importants fons, part del patrimoni històric i cultural de la ciutat.

 

A més, coincidint amb el Dia dels Museus, que se celebra el pròxim 18 de maig, la regidoria de Biblioteques i Museus ha creat uns puzles interactius per a resoldre en família, que estaran disponibles de manera en línia, a través de la web de l'Ajuntament, en la secció MUSEUS.

 

Aquests puzles, de diferents nivells de dificultat, permeten descobrir les labors que es realitzen en el Museu de Ceràmica.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 30 abril 2021 15:53