Paterna impulsa l'ocupació amb ajudes de fins a 6.000€ per a empreses contractants a través del Xec Ocupació

Dimecres, 19 Mai 2021 16:02 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 70 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha obert una nova convocatòria del Xec Ocupació, una subvenció directa que pot arribar fins als 6.000 euros, i que està destinada a aquelles empreses que contracten desocupats/es empadronats/es en el municipi.

 

Així ho ha anunciat el Tinent Alcalde d'Ocupació, Julio Fernández, qui ha explicat que “el Xec Ocupació és una subvenció directa que ajuda les empreses a créixer al mateix temps que impulsa l'ocupació dels veïns i veïnes de Paterna”.

 

Un dels requisits per a obtindre aquesta subvenció és que les persones desocupades que hagen sigut contractades estiguen empadronades a Paterna almenys 6 mesos abans de l'inici de la relació laboral i/o figuraren com a demandants d'ocupació en les oficines LABORA amb una antiguitat mínima de dos mesos.

 

Les ajudes estan dirigides a totes aquelles empreses que hagen contractat des de l'1 de novembre de 2020 i fins al 31 d'octubre de 2021, i la quantia a percebre variarà en funció del tipus de contracte realitzat.

 

Així doncs, la contractació inicial temporal de persones desocupades a jornada completa per un contracte de duració mínima de 3 mesos, se subvencionarà oscil·lant la quantitat entre 3.000 € i 4.200 € segons els casos.

 

A més, la contractació inicial indefinida a la conversió de contractes temporals en indefinits podrà incrementar l'ajuda rebuda en fins a 1.800€.

 

També serà susceptible de subvenció la contractació de persones en risc d'exclusió social, com a menors de 30 anys, majors de 55 o persones amb una discapacitat igual o superior al 33%.

 

Fernández ha explicat també que “a més del tipus de contracte, es tindrà especialment consideració que les persones desocupades formen o hagen format part dels programes municipals d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Paterna en els últims 3 anys”.

 

Les empreses interessades podran trobar les bases de la convocatòria en la pàgina web de l'Ajuntament, en l'enllaç bit.ly/cheque-empleo-2021 i disposaran fins al pròxim 31 d'octubre de 2021 per a la presentació de sol·licituds.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 19 Mai 2021 16:03