Paterna imparteix el FP d'Activitats Domèstiques i Neteja d'Edificis el pròxim curs 2021-22

Dijous, 27 Mai 2021 13:28 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 75 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna s'ha convertit en el primer municipi de tota la província de València en el qual poder cursar la Formació Professional Bàsica d'Activitats Domèstiques i Neteja d'Edificis.

 

Així ho ha anunciat hui el regidor d'Educació i Atenció a la Infància, David Fortea, qui ha destacat que “aquesta mateixa setmana hem rebut l'aprovació de la Conselleria d'Educació per a iniciar aquest cicle el pròxim curs escolar 2021 – 2022 en l'IES La Coma amb una unitat, que equival a 18 estudiants”.

 

En aquest sentit, Fortea ha explicat que l'Ajuntament de Paterna ha col·laborat amb el centre educatiu en l'arribada d'aquest cicle a la ciutat amb informes de les àrees d'Educació, d'Ocupació i de Serveis Socials, apostant per l'IES La Coma, secció del Peset Aleixandre, com a lloc idoni per a la realització d'aquesta especialitat formativa.

 

D'aquesta manera, al setembre d'enguany arrancarà el primer curs d'aquesta FP Bàsica de la qual no hi ha oferta en la resta de la província de València.

 

El període d'admissió està obert fins a l'1 de juny i la sol·licitud de matrícula pot realitzar-se en el mateix centre o en la plataforma Telematrícula de la Conselleria d'Educació.

 

Poden realitzar aquest cicle, de dos anys de duració, els joves d'entre 15 i 17 anys que hagen cursat l'ESO i/o als quals s'haja fet un consell orientador aconsellant aquests estudis.

 

Tal com ha afirmat el regidor Fortea, “l'arribada d'aquest cicle d'FP a Paterna, gràcies al treball i implicació de la direcció del centre, l'equip docent i l'Ajuntament, és una oportunitat per als nostres joves, que compten des d'ara amb més opcions de professionalització que els permetran incorporar-se al mercat laboral”.

 

“A més – ha conclòs – esperem per a pròxims cursos poder rebre autorització de Conselleria per a ampliar l'oferta de Formació Professional a la nostra ciutat amb el grau mitjà d'Atenció a les persones en situació de dependència i amb el Grau Superior d'Integració Social”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 27 Mai 2021 13:30