CCD Tavernes Blanques: "L'ajuntament no respon les nostres propostes de millora dels serveis municipals"

Dimarts, 19 Setembre 2017 09:09 Escrit per  CCD Tavernes Blanques Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 626 vegades
Valora la notícia
(1 Voto)

L'Administració Local té obligació de contestar a tota consulta o petició sol·licitada per un ciutadà, encara que no sempre ho fa. Prova d'açò és que existix la figura del silenci administratiu, que en uns casos és positiu (s'entén concedida la sol·licitud) i en unes altres negatiu. La vocació de servei públic exigix (o hauria d'exigir) una obligació moral de contestar a les diverses peticions dels ciutadans, per part de les administracions locals.

Des del Comité Local de Tavernes Blanques de Coalició de Centre Democràtic, manifestem que "Desgraciadament l'equip de govern municipal té poca sensibilitat amb les forces polítiques que no tenen representació en el Ple de l'Ajuntament, com és el cas de CCD. Ens produïx tristesa comprovar que els actuals responsables polítics de la nostra localitat fan cas omís a les peticions del partit que representa als votants de CCD a Tavernes Blanques".

Des de CCD Tavernes Blanques es recorda a l'Alcaldessa M. Carmen Blanco que fa ja uns mesos CCD presentà per registre d'entrada municipal, un escrit en el qual se li instava a iniciar contactes amb l'Empresa Municipal de Transport de València, perquè els nostres veïns pogueren disfrutar dels bons que existixen, tant per als nostres majors com per als aturats i persones en risc d'exclusió. No obtenint resposta a alguna cosa tan important, com és la petició d'increment de drets per als nostres veïns.

Sol·licitem, des de Coalició de Centre Democràtic (CCD), que almenys es valore la petició, amb la finalitat d'atendre a les necessitats dels veïns de Tavernes Blanques.

 

Informa Nou Horta. CCD Tavernes Blanques

 

Modificat el Dimarts, 19 Setembre 2017 09:11