Coalició de Centre Democràtic (CCD) lliura 1.300 signatures en l'Ajuntament de Tavernes Blanques demandant que els veïns disposen d'un Servei d'Urgències Mèdiques en la pròpia localitat

Dilluns, 12 Març 2018 20:28 Escrit per  CCD Tavernes Blanques Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 550 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

El Comitè Local de CCD Tavernes Blanques ha lliurat en el registre d'entrada de l'Ajuntament 1.300 signatures de veïns, demandant un Punt d'Atenció Continuada i de pediatria per a la localitat.

Des de fa mesos els Centristes de Tavernes Blanques han intentat conscienciar a la població de la urgent necessitat d'instaurar un servei d'atenció sanitària en horari nocturn i de finalització de setmana, manca coneguda i demandada en repetides ocasions pels veïns de Tavernes Blanques.

Com ja s'ha traslladat altres vegades en premsa “la falta del servei d'urgències és conseqüència d'una política sanitària que hauria d'estar ja superada. Tavernes Blanques té una població de més de 9000 persones. La distància al centre d'urgències més pròxim és de 9,65 quilòmetres, en la localitat de Massamagrell 21 minuts de viatge per la V-21. No és de rebut que es recórrega aqueixa distància per a una assistència sanitària d'urgències”. 

Coalició de Centre Democràtic espera, amb el lliurament de signatures, que l'Ajuntament prenga consciència de la demanda veïnal i s'exigisca a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública una adequada atenció sanitària que és el que demanden els veïns.

En paraules de Javier Castelló Armengol, Coordinador Local de CCD Tavernes Blanques, “donem les gràcies als veïns, pel suport prestat per a la recollida de signatures, sense l'esforç dels ciutadans de Tavernes Blanques gens d'açò haguera sigut possible.

 

Informa Nou Horta. CCD Tavernes Blanques

 

Modificat el Dilluns, 12 Març 2018 20:30