Tavernes Blanques impulsa la creació d'un nou Punt d'Atenció Continuada en la comarca

Dilluns, 01 Octubre 2018 12:13 Escrit per  Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 781 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Govern municipal de Tavernes Blanques, després d'escoltar les demandes dels veïns, pren el testimoni de la seua iniciativa ciutadana i abandera la creació d'un nou Punt d'Atenció Continuada (PAC) per a la comarca de L'Horta Nord.

Durant anys els habitants del municipi s'han vist obligats a realitzar trajectes d'aproximadament 20 minutos per a acudir al PAC assignat al nostre municipi, situat en la localitat de Massamagrell. És per açò que, després d'assumir les demandes veïnals, coordinar a la resta de poblacions de la comarca, i liderar les converses amb la Conselleria de Sanitat, es va a instal·lar un nou PAC en la veïna localitat d'Alboraia, a escassos 4 minuts de Tavernes, millorant-se en temps, proximitat, i proximitat amb l'Hospital Clínic per als casos que pogueren requerir algun tipus de deriva per especialització, o casos que per la seua gravetat requerisquen l'atenció en aquest centre. “El treball conjunt i de coordinació de tots els municipis és el que ha permès fer realitat aquest centre tan necessari per als nostres veïns”, afirma Rosa Baixauli, Regidora de Sanitat.

La Conselleria de Sanitat ha confirmat l'obertura d'aquest PAC i solament falta que es concrete la data d'obertura després de l'adequació de les instal·lacions.

 

Informa Nou Horta. Tavernes Blanques

Modificat el Dilluns, 01 Octubre 2018 12:15