Saluda de l'alcaldessa de Tavernes Blanques

Dimarts, 06 Agost 2019 12:11 Escrit per  Alcaldessa de Tavernes Blanques Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 604 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Hola a totes i tots.

 

Els dies passen i sense adonar-nos estem de nou en festes.

 

Arriben aqueixos dies en què apartem del nostre pensament tot el dolent i ens centrem en gaudir de la companyia dels nostres familiars, amics i veïns.

 

Perquè les festes són això. Un moment de retrobament amb independència de l'edat que es tinga. Un rencontre amb el nostre passat, amb les nostres tradicions, en definitiva, amb les nostres arrels.

 

Uns dies que són fidel reflex del que és Tavernes Blanques, un poble de pobles, en el qual sense importar d'on vinguem o hàgem nascut, som tots ben rebuts. Perquè a Tavernes no sobra ningú.

 

I moguts per aqueix sentiment, l'Ajuntament ha organitzat unes festes pensades per a totes i tots, sempre cercant la convivència dels més majors amb els més xicotets, i de gents de diferents cultures.

 

No puc acabar, sense aprofitar aquestes línies per a agrair la labor del fins ara regidor de Festes i Cultura Benito Villena, com dic sempre, el regidor més jove de l'Ajuntament, almenys en esperit; i per a donar la benvinguda al nou regidor d'aquesta àrea, Javier Herrera. Estic segura que ho farà com a mínim, igual de bé.

 

Espere de tot cor que us agrade el que hem organitzat i que gaudiu d'aquests dies amb nosaltres.

 

Bones festes!

 

 

 

Modificat el Dimarts, 06 Agost 2019 12:24