Candela Sedeño Sánchez i Merche Murcia González inicien el seu regnat com a Falleres Majors d'Alaquàs 2019

Dimarts, 18 Setembre 2018 12:52 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 155 vegades

A l'Auditori Nou d'Alaquàs es va celebrar el diumenge 16 de setembre l’acte de proclamació de les nostres Falleres Majors d'Alaquàs 2019: Merche Murcia González i Candela Sedeño Sánchez. Amb les lectures d’acta de les Falleres Majors del nou exercici, les nostres representants eren presentades oficialment al món faller de la ciutat. 

La cita començava amb l’acomiadament de les Falleres Majors de l´exercici anterior, Clara Pozo Campos i Paula Sanchis Mengod. Es van viure moments molt emotius tant per a elles com per a les seues corts d’honor. 

Després de les paraules d’acomiadament de les Falleres Majors del 2018, eren rebudes a l’escenari la Fallera Major Infantil d’Alaquàs, Candela Sedeño Sánchez i la Fallera Major 2019, Merche Murcia González. Allí les esperaven l’Alcaldessa d’Alaquàs Elvira Garcia Campos junt a la Regidora de Festes, Isabel Mondéjar, per a procedir a la seua proclamació oficial. A més, la vetlada va comptar amb la projecció d’un vídeo per conèixer la història de les nostres falleres.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.