La Policia Nacional desmantella dues plantacions de marihuana en Alaquàs

Dilluns, 01 Octubre 2018 13:30 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 186 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Agents de la Policia Nacional amb la col·laboració de la Policia Local han desmantellat en Alaquàs dues plantacions de marihuana amb 1.300 plantes que es trobaven en avançat estat de producció en el polígon de Bovalar. 

La recerca es va iniciar fa tres mesos en tenir coneixement els agents de la possible existència d'una plantació de marihuana en un polígon industrial de Alaquàs.

Practicades les primeres gestions, els investigadors van esbrinar que la mateixa podria trobar-se a l'interior d'un nau arrendada a un home en un polígon de la localitat, ja que desprenia l'olor característica d'aquest tipus de plantació el qual era percebut per la zona depenent de l'hora del dia i dels vents.

Continuant amb les recerques, els agents van establir diversos dispositius de vigilància en els quals van comprovar l'existència de la plantació de grans dimensions, així com van esbrinar la identitat de les dues persones com a suposades responsables de la mateixa.

En la nit ahir els agents amb la col·laboració de la policia local de Alaquàs van accedir al polígon i van localitzar en el seu interior dues plantacions de marihuana molt professionalitzades, dotades de nombrosos aparells d'aire condicionat, llums, ventiladors i tots els elements necessaris per al cultiu, en l'interior del qual es va localitzar 1.300 plantes de, marihuana que es trobaven en avançat estat de producció. 

Es continuen amb les recerques per a la detenció dels responsables.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dilluns, 01 Octubre 2018 13:32