Alaquàs celebra el Dia Internacional de la Infància amb activitats organitzades

Dimecres, 21 Novembre 2018 10:28 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 252 vegades

El 20 de novembre Alaquàs celebra el Dia Internacional de la Infància. Un aniversari pel qual han sigut organitzades una sèrie d’activitats amb l’objectiu de posar en valor els drets dels xiquets i xiquetes d’acord amb la Declaració Universal de la Infància i el Menor (UNICEF). 

Es tracta d’una iniciativa del Consell de Xiquets i Xiquetes que ha estat recolzada per l’Ajuntament d’Alaquàs i que es materialitzarà el proper divendres 23 de novembre amb la posada en marxa d’una original gimcana. Una activitat que es celebrarà al voltant del Castell d’Alaquàs i on cadascuna de les proves servirà per donar a conèixer als participants els drets fonamentals que contempla la llei en matèria d’infància. 

En la mateixa línia, durant tota la setmana els membres del Consell de Xiquetes i Xiquetes estan visitant els col•legis del municipi per tal de repartir entre els escolars polseres commemoratives del Dia Internacional de la Infància. A més i amb l’objectiu de donar suport a la campanya, des dels comerços associats d’Alaquàs (CAdA) i al Mercat Municipal es repartiran amb cada compra una targeta simbòlica que recopila cadascun dels drets.

A més, durant aquesta setmana, es treballaran als diferents recursos de temps lliure com les Ludoteques, el Centre Obert i l’Espai Educatiu, els drets de la Declaració Universal a través de jocs i activitats.

Aquesta campanya vol posar l’accent en el concepte de ciutadania, considerant ciutadans de ple dret a tots els veïns i veïnes d’Alaquàs, independentment de la seua edat.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.