El Partit Popular d'Alaquàs celebra un homenatge a la Constitució per la seua 40 aniversari

Dijous, 20 Desembre 2018 21:25 Escrit per  PP Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 174 vegades

El Partit Popular ha celebrat en l'Ateneu d'Alaquàs un homenatge a la nostra Constitució espanyola amb un entranyable acte en el curs del tradicional sopar de Nadal a la qual han assistit multitud de veïns, associacions i col·lectius de la població.

Pepe Pons ha ressaltat que est ha sigut l'únic acte d'homenatge a la Constitució celebrat a Alaquàs. “La Constitució mereix l'homenatge de tots per aquests quaranta anys de concòrdia i progrés. El Partit Popular és i serà el garant dels valors constitucionals”, ha assenyalat.

En l'acte, han estat presents o representats la majoria de les persones que han sigut regidors i presidents del partit des del principi de la nostra democràcia. En un emotiu discurs, Pepe Pons els ha expressat el merescut reconeixement per la seua aportació per al benestar dels nostres veïns durant tots aquests anys i ha manifestat el seu compromís perquè tot aqueix treball continuat es materialitze en un canvi de govern en les pròximes eleccions municipals: “Perquè existisca un vertader pluralisme polític, com estableix l'article primer de la nostra Constitució, és necessari que existisca una alternança política. No és bo, ni sa per a la democràcia que una mateixa formació política governe durant més de 30 anys una institució”. Pepe Pons ha fet una crida als quals seran protagonistes del canvi, canvi necessari per a regenerar la nostra política municipal.

L'acte va ser conduït per la exregidor Asun Hernández i ha comptat amb les intervencions de membres de NNGG d'Alaquàs, la presidenta comarcal i diputada provincial Reme Avia i el Sotssecretari de Comunicació del PPCV, Jaime Bronchud.

 

Informa Nou Horta. PP Alaquàs

Modificat el Dijous, 20 Desembre 2018 21:32

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.